Lekker als zoetmiddel in koffie – thee, smoothies, milkshakes. Ook in desserts, op ijs. En natuurlijk op pannekoeken en wafels. Na opening koel bewaren.
De biologisch vanille bourbon stokjes zijn van Cook en is een 100% puur natuur en staat erom bekend dat het de zoete smaak in een gerecht kan versterken, heerlijk voor taarten en toetjes.
Arrowroot is het ideale bindmiddel voor soepen, sauzen en toetjes. Het is neutraal van smaak en helder bindend. Arrowroot moet worden opgelost in koud water. Het papje dat dan ontstaat dient toegevoegd te worden aan warme of kokende vloeistof.
Agaranta is een zuiver, 100% plantaardig geleermiddel. Dit poeder bestaat uit agar-agar dat uit bio-algen gewonnen wordt, gecombineerd met bio-pijlwortel (Arrowroot). De speciale mengeling van beide ingrediënten leidt tot een zeer soepele en desondanks snijdbare consistentie. Agaranta is kleurloos. Komt overeen met 6 blaadjes gelatine.
Bijen verzamelen deze stuifmeelkorrels (bijenpollen) op verschillende bloemen in Europa, waardoor er een veel kleurig patroon van stuifmeelkorrels in de bijenkast terecht komt. Dit geeft een kleurrijke verzameling aan stuifmeelkorrels in de bijenkast. Des te bonter van kleur, des te beter van kwaliteit! De pollen zijn een goede bron van eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Zo te gebruiken door je muesli of opgelost in thee of lauw water.