Winkelmand

Kleibeek

Kleibeek pakketten

Waarom groentepakketten?
Groentepakketten zijn eerlijk en maken iedereen bewust van de band tussen voedsel, consumenten en boeren.

– Voor de boer leveren ze een eerlijke prijs op, zekerheid en rechtstreeks contact met de mensen die zijn producten consumeren..

– Voor de consument leveren ze verse producten, transparantie over hoe ze geteeld worden en een herontdekking van de landbouw

– Voor de natuur zijn ze een zegen met duurzame teeltmethoden, weinig voedselkilometers en bewustmaking rond duurzame voeding

Er zijn 3 soorten groentepakketten:

– Small: 3 à 4 soorten groenten in kleinere porties : €8,50
– Medium: 5 à 6 soorten groenten, enkele in grotere porties: €13,50
– Large: 6 à 8 soorten groenten, meeste in grotere porties: €18,50

Er zijn 2 soorten fruitpakketten:

– Klein: €9,50
– Groot: €15,50

Indien gewenst is er ook een gemengd pakket: €17


Bestel hier je pakket


Bio groenten SmallBio groenten MediumBio groenten LargeBio groenten XLBio fruit kleinBio fruit groot

Bestel jouw favoriete producten nu online!

Beste klant,

tijdens deze moeilijke periode bieden we de mogelijkheid aan om online jouw bestelling door te geven om vervolgens bij ons in de winkel te komen ophalen.

Jouw bestelling zal de volgende werkdag beschikbaar zijn. In de opmerkingen kan je jouw voorkeur van tijdstip van ophalen noteren. Wij proberen ons best te doen om alles tijdig te verwerken, indien een product niet voorradig is, zullen wij het verschil terugbetalen.

Op de site kunnen we momenteel niet de actuele voorraad weergeven, maar wij doen ons best om jou te contacteren bij niet voorradige producten om alternatieven voor te stellen.

Als je bestelt vóór 18:00, kan je jouw bestelling de volgende werkdag vanaf 13u ophalen in de winkel. Als de bestelling klaar staat, zal je een e-mail of sms van ons ontvangen.

Beste groeten,
Bio Station Store